NEZAPAMĆEN MASAKR

Susjedi ubijene obitelji na Kajzerici u potpunom šoku: Nitko ne može dokučiti motiv

02.08.2019 u 08:43

Bionic
Reading

Jutro nakon stravičnog masakra očevid još traje, a stanovnici zagrebačke Kajzerice u potpunom su šoku. U obiteljskoj kući u četvrtak navečer muškarac je ubio šestero ljudi (dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete) te se potom dao u bijeg, a nakon što ga je policija locirala u Brezovici počinio je samoubojstvo. Masakr je preživjela beba te je neozlijeđena i zbrinuta

'U šoku smo, ovo je inače miran kvart', govore jutros stanovnici ovog novozagrebačkog naselja, javlja Dnevnik.hr.

'Sin koji radi u Dubrovniku sinoć me nazvao. Vidio je na internetu za tragediju pa se uplašio. Javila se moja supruga i ostala u šoku, zna da je to u našoj ulici. Kad ubiju jednog čovjeka, tragedija je, a ovo je nešto neopisivo. Šestero ljudi...', u nevjerici jutro poslije nezapamćenog masakra kazao je susjed stradale obitelji.

Nitko ne može dokučiti kako se takvo nešto moglo dogoditi.

'Navodno je došao i pobio ih kalašnjikovom. Ovo je prestrašno. Evo, tresem se otkad sam čula', rekla je uznemirena stanovnica Kajzerice.

  • +21
Višestruko ubojstvo na Kajzerici Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Medijima se u petak ujutro kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica, i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

'To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna', kazala je Šaranja.

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, mogući motiv stravičnog masakra je ljubomora. Jedna od žrtava navodno je bila bivša supruga ubojice.

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi