TRAGEDIJA U ŽUPANJI

Supružnici poginuli u naletu vlaka na auto

16.12.2008 u 21:57

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći koja se večeras iza 20 sati dogodila na pružnom prijelazu u Vinkovačkoj ulici u Županji, u naletu putničkog vlaka na osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka smrtno su stradale dvije a teško ozlijeđene tri osobe

ŽUPANJA - Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je da su poginuli vozač i suvozač u osobnom automobilu, a troje putnika iz automobila teško je ozlijeđeno i prevezeni u Opću bolnicu u Vinkovcima.

Neslužbeno se doznaje kako su u nesreći poginuli vozač TomoVuković (43) iz Vođinaca i njegova supruga Nada Vuković(39), koja je sjedila na suvozačkom sjedalu, dok su teško ozlijeđeniputnici na zadnjem sjedalu, čiji se identitet nije mogao pouzdano utvrditi, piše Jutarnji list

Zbog težine nesreće u kojoj je automobil potpuno smrskan morali su bitiangažirani i županjski vatrogasci koji su rezali lim kako bi izvukli unesrećene.

Željezničko-cestovni prijelaz uredno je obilježen Andrijinim križem, alinema polubranike i nije osvijetljen. Susjedi koji su pratili policijski očevidpotvrdili su kako se na željezničko-cestovnom prijelazu na ulasku u Županjučesto događaju naleti vlakova na automobile. U vrijeme nesreće bilo je vrlomračno, a vidljivost je dodatno otežavala i kiša.