Što će nam snijeg kad imamo Kućice?

Što će nam snijeg kad imamo Kućice?

26.12.2012 u 21:21

Bionic
Reading

Splićani su dovukli Kućice na Rivu, objeručke prihvatili par kontinentalnih običaja, raspalili urbanu muziku I u svojim trendovskim kombinacijama uživaju boga svoga. Sretna sam što sam napokon doma!

Sve I da me se htjela dočepati tugica zbog svršetka jednog prekrasnog životnog razdoblja (inače kronično patim od sindroma nostalgije po pitanju ičega), jasno je bilo da je to missione imposibile čim sam se spustila Senjskom ulicom do grada I ugledala suncem okupanu splitsku Rivu prepunu šesnoga I što je još važnije nasmijanoga svita. Padne mi na pamet komentar jednog španjolskog poznanika koji je mi je nedavno rekao kako je za svog posjeta Hrvatskoj ljetos primijetio kako se Hrvati uopće ne smiju. Malo morgen, ne znam s kojim si se ti stari moj Hrvatima družio, ali ova čeljad je itekako nasmijana o čemu najbolje svjedoče fotografije splitske fotografkinje Sonje Dvornik koja I sama, osim svog fotića, uvijek nosi osmijeh koji obara.

No da se ne zavaramo, duboko sam uvjerena da su na ovu splitsku sreću I veselje itekako utjecale Kućice iz kojih se šire mirisi kuvanoga vina, rakije, fažola I bakalara spajajući staro I mlado, šminkere I alternativce, mrgude I veseljake jer svima nam je zajedničko jedno: strast prema iću I piću. Sve u svemu, stvorio se jedan lipi i zdravi đir u gradu pod Marjanom. Izgleda da je vrijeme ćevapa I narodnjaka iza nas. Iz mojih usta u Božje uši!

photos: Sonja Dvornik



Još fotografija splitskog streetstylea potražite na Sonjinom fun pageuBilo kud klikom svud.

Dragi prijatelji, ModaKomoda vam od srca želi sretne blagdane i nasmijanu Novu 2013. godinu!