UNATOČ POČETNOJ SKEPSI

Stipe Petrina na izbore izlazi s MOST-om

15.10.2015 u 13:50

Bionic
Reading

Stipe Petrina, dugogodišnji načelnik Općine Primošten, sa svojom listom pristupa projektu okupljanja nezavisnih na platformi MOST nezavisnih lista, izvijestili su iz MOST-a

Zajednički ciljevi i vizija političkog upravljanja povezali su Petrininu nezavisnu listu i platformu MOST, a ona ovime dodatno jača svoju poziciju treće političke opcije u Republici Hrvatskoj, stoji u priopćenju MOST-a.

Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić je u ime MOST-a izrazio zadovoljstvo dogovorom te naglasio kako političko nadmetanje sa SDP-om i HDZ-om ne bi bilo pravo kada u njemu ne bi sudjelovao i Stipe Petrina.

'Od samog početka gajio sam simpatiju prema Boži Petrovu, a ona je bila poljuljana kada je krenuo s okupljanjem nezavisnih kandidata. Posumnjao sam da je možda riječ o režimskome igraču kojemu je cilj stvaranje opcije koja će pridobiti 2 do 3 posto glasača i koja bi služila isključivo razbijanju stvarnih alternativa. To sam već nekoliko puta doživio u svojoj izbornoj jedinici. Međutim, nakon nekog vremena shvatio sam da su Božo i njegovi suradnici stvorili pravu frontu protiv dvije vodeće stranke kojoj sam se jednostavno morao pridružiti. Na zadnjim izborima u našoj izbornoj jedinici zbog nejedinstva je propalo puno glasova', poručio je Stipe Petrina

RTL Autor: RTL

'Uz Nezavisnu listu Stipe Petrine MOST je postao jači za veliko ime i veliko iskustvo. Zajedno ćemo graditi suradnju i pokušati ostvariti što bolji rezultat na predstojećim izborima', izjavio je Božo Petrov, čelnik MOST-a.