odmah se stvorila kolona

Zbog tehničkog kvara u tunelu Mala Kapela bio prekinut promet na A1

16.06.2023 u 18:31

Bionic
Reading

Hrvatski autoklub objavio je da je zbog požarnog alarma koji se oglasio u tunelu Mala Kapela bio prekinut promet autocestom A1 u smjeru Dubrovnika. Oko 19 sati ponovno je uspostavljen promet

'Uklonjen je tehnički kvar u tunelu Mala Kapela u smjeru Dubrovnika', objavio je HAK. Mole vozače za strpljenje do potpune normalizacije prometa.

Podsjetimo, oko 18 sati došlo je do prekida prometa na A1 jer se oglasio protupožarni alarm u tunelu Mala Kapela. Pred tunelom se odmah stvorila kolona koja je u jednom trenutku bila duga 6km.

Upozoravaju na povećanu gustoća prometa na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između naplate Lučko i Bosiljeva u smjeru Dubrovnik.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Bosiljevo II i čvora Kikovica u smjeru Rijeke.

Javljaju o prometnoj nesreći na autocesti A7 između tunela Sv. Kuzam i Dragau smjeru Graničnog prijelaza Rupa. Vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Zbog jakog vjetra na riječkoj obilaznici (A7) između čvorova Rijeka istok i Šmrika promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa zbog olujnog vjetra za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom).