HOROSKOP PREDVIDIO

Stablo palo na poštara dok je vozio auto

23.05.2012 u 20:38

Bionic
Reading

Nevrijeme praćeno tučom načinilo je manje štete na prigradskom karlovačkom području, a najveću štetu izazvalo je u samom središtu grada kada je vjetar iščupao teško stablo javora koje se potom srušilo na vozilo koje se u tom trenutku kretalo cestom. Vozač je, srećom, zadobio samo posjekotine na ruci, dok je automobil Golf znatno oštećen

'Vozio sam se s posla, odjednom se na moj automobil srušilo drvo, a danas mi je u horoskopu pisalo da ću se naći na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme' rekao je za Večernji list lakše ozlijeđeni poštar Dražen Rade

Oluja je iznenadila i stanovnike šireg područja Zagrebačke županije, ali i Siščane. Kiša je jače padala na potezu Velika Gorica, Pisarovina, Jastrebarsko i Samobor. Prema dojavama građana u Županijski centar 112 Zagreb, na prometnicama se nalaze polomljene grane, a pokidani su i električni vodovi, priopćeno je iz DUZS-a.

Na području Jastrebarskog prilikom ispaljivanja protugradne rakete zapaljen je krov skladišta trgovačkog centra Lidl. Požar je ugašen, a u njegovu gašenju sudjelovalo je 12 vatrogasca te dva vozila DVD-a Cvetković i Jastrebarsko.

Oko 17.30 sati u samom središtu Siska padala je uz kišu i tuča veličine lješnjaka. Sustav odvodnje nije mogao prihvatiti veliku količinu padalina pa su poplavljene ulice, kao i neke podrumske prostorije. Tuča, prema prvim informacijama, nije napravila štetu na objektima i vozilima.