KRVAVA SVAĐA

Solin: Susjeda ubio iz nelegalnog browinga

11.04.2010 u 12:15

Bionic
Reading

Policija je pronašla pištolj browing, 9 milimetara s pripadajućim streljivom iz kojeg je jučer kasno popodne u Mravincima kod Solina ubijen 44-godišnji muškarac, potvrđeno je to jutros u splitskoj policiji

Pištolj je nelegalno posjedovao 49-godišnjak koji ga je upotrijebio nakon što je poslije svađe sa 44-godišnjakom dobio sjekirom po licu zbog čega su mu izbijena tri zuba, te je zadobio ozljede lica. Neslužbeno se doznaje kako je to bio "okidač" da ispali dva metka u prsa svom mlađem susjedu s kojim se prethodno sukobio zbog parkirnog mjesta.

Nakon što mu je jučer sanirana ozljeda na licu u splitskoj bolnici policija je na kriminalističku obradu privela 49- godišnjaka, umirovljenog branitelja i oca troje djece. Ubijeni je također bio umirovljeni branitelj, otac četvero djece od koje je najmlađemu 2,5 godine. Umro je na rukama supruge pred kućnim pragom u Starčevićevoj 6 gdje je i pogođen iz neposredne blizine.

Danas će se na Odjelu patologije splitske bolnice obavit će se obdukcija. U policiji je danas rečeno kako su nakon događaja alkotestirali obojicu muškaraca i test je bio negativan. Službeno se nije moglo dobiti izvješće zašto su sinoć na terenu bili specijalci, kao i to je li policija u kući 49- godišnjaka pronašla oružje.