SVI ZABRINUTI

Šok u Puli - Pamić se i treći put onesvijestio na terenu

18.02.2013 u 09:42

Bionic
Reading

Osim što je Istra u posljednjim sekundama utakmice protiv Lokomotive 'prosula' dva boda, puno se strašnija stvar dogodila za vrijeme dvoboja. Alen Pamić, sin trenera Igora, srušio se u 17. minuti dvoboja

U tim trenucima, Alen Pamić se samo srušio na igralište, što je djelovalo prilično uznemiravajuće a igrači su, baš kao i gledatelji na stadionu Aldo Drosina, hvatali za glavu i strahovali od najgoreg. na svu sreću, kroz par minuta, Pamić se sâm ustao i otišao s travnjaka.

'Morat ćemo ga poslati u Milano da vidimo što kaže tamošnji glavni kardiolog. Iako, ne razumijem. Alen je već bio kod njega i on je rekao da može igrati bez problema, da je sve u redu. Nedavno smo opet bili kod njega i opet je ponovio da su Alenovi nalazi apsolutno u redu', rekao je otac Igor, i njegov trener u Istri, za 24 sata

Alen je prvi put pao u nesvijest dok je igrao u Belgiji. Uoči susreta Standarda i Waregema, u listopadu 2010., Alen se srušio na zagrijavanju.

'U Liegeu je bila riječ o izgladnjivanju. Imali su u klubu nekog nutricionista koji je svima, uključujući i Alenu, prepisivao neku prehranu. No bilo je to izgladnjivanje, ne prehrana. Izgubio je pet, šest kilograma u nekoliko dana i to se moralo reflektirati. Ne može ni automobil voziti ako nema goriva. Alen je obavio niz pregleda koji potvrđuju da je u temelju zdrav, a sada ćemo opet obaviti magnetsku rezonancu svakog dijela tijela da bude sve jasno. Nema teorije da Alen krene u pogon prije nego što to liječnici dopuste', otkrio je Igor.

Nažalost, ista se stvar Alenu dogodila i tijekom priprema u lipnju 2011. godine. Ni tada liječnički nalazi nisu pokazali ništa zabrinjavajuće, no kada se stvari dogode i treći put - sve se mora tretirati vrlo ozbiljno.