TOKOM SLJEDEĆE GODINE

Službeno je: Battlefield 4 dolazi na next-gen

26.02.2013 u 07:47

Bionic
Reading

Ono što se vrlo jednostavno moglo predvidjeti još od prve najave sljedeće Battlefield igre danas je i službeno potvrdio EA

Na službenom blogu EA oglasio se Frank Gibeau, jedan od najbitnijih ljudi u toj korporaciji. U postu pod nazivom 'Tranzicija je naš prijatelj' referirajući se, naravno, na dolazak sljedeće generacije konzola, Gibeau je i službeno potvrdio da Battlefield 4 dolazi na next-gen hardver. Surprise, surprise!

 

Čovjek je napomenuo da je igra duboko u razvojnom procesu i da je već prezentirana interno i kako EA 'već mjesecima ulaže i inovira na novoj tehnologiji.' 'Partneri koji su vidjeli naš rani rad slažu se da je naš next-gen software ništa manje no spektakularan.' – pohvalio se Gibeau i pomalo zbunio jer – Frostbite 2 engine na kojemu se sigurno zasniva Battlefield 4 više nije potpuno nova tehnologija iako je i dalje uz CryEngine 3 – najnaprednija.

 

Spomenuo je Gibeau i da su na zatvorenoj projekciji igru prikazali i zaposlenicima GameStop trgovačkog lanca i da je igra pokupila ovacije. Um...jej?

 

Nažalost, o samoj igri se zasad zna samo da će ostati smještena u moderni setting i da će se na tržištu pojaviti tokom sljedeće godine. Ukoliko ste kupili užasni Medal of Honor: Warfighter imati ćete pravo sudjelovanja u prvom beta testiranju.