POMOZI eHRVATSKOJ

Slovenci žele i Dalmaciju, pomažu im Srbi

Bionic
Reading

Hrvatsku napadaju ujedinjeni Slovenci, Srbi i Mađari Riječ je, naravno, o eRepubliku, najpopularnijem online geopolitičkom simulatoru koji omogućava igračima da sudjeluju kao građani u online verziji pravog svijeta, piše Slobodna Dalmacija

Igru trenutačno igra više od 250 tisuća ljudi, a online Hrvatska broji gotovo 11 tisuća stanovnika. Hrvatska u stvarnoj zajednici ne kotira previše visoko, ali u virtualnom svijetu 'eRepublik' je među osam vodećih sila.

Virtualna Hrvatska trenutno proživljava najteže trenutke od osnutka. Svako malo eHrvatska se brani od napada Srba i Mađara, a od neki dan i Slovenija je odlučila bar u virtualnom svijetu izaći na more, te je napala hrvatski Gorski Kotar i Liku nebi li došla do naše Dalmacije.

Napadi su odbijeni, ali neprijatelji su svakim danom sve jači te ste na zbog toga potrebni vi na erepublik.com.

Sama igra je nezahtjevna, da bi uspješno igrali eRepublik potrebno je samo 15 minuta dnevno i pristup na internet. Međutim stvarna snaga eRepublika leži u mogućnostima koje pruža - ostvarivanje zajednica sa drugim igračima, zajedničke države, firme, političke stranke, vojne jedinice su samo neki od načina na koje možete surađivati sa drugim igračima u eRepubliku.

Također ovo vam je jednistvena prilika da pobjegnete malo od stvarnog svijeta jer ono po čemu se eHrvatska bitno razlikuje od Hrvatske jest zajedništvo koje nas krasi, poglavito kad nastupe napadi od naših susjeda eSrba, eMađara i eSlovenaca na nasu eDomovinu! Mreža je bazirana na socijalnoj interakciji pravih korisnika i svako vrijeđanje po nacionalnoj osnovi je strogo zabranjeno.