zagreb

Skupština razmatra Bandićev rad, hoće li ovaj put proći prijedlog o Sportskim objektima?

  • Autor: Bi. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 21.03.2019 06:09
  • Objavljeno 21.03.2019 u 06:09
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Sjednica zagrebačke Gradske skupštine, na čijem je dnevnom redu predloženo 30 točaka, među kojima i ona koja nije prošla na prošloj sjednici - prijedlog gradonačelnika Milana Bandića o osnivanju društva Sportski objekti, društva s ograničenom odgovornošću.

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) u utorak je nakon sastanka s Bandićem izjavio da ne vidi razlog da se ne podrži taj prijedlog te poručio kako od predstavnika gradskih ureda koji predlažu tu točku želi da na sjednici javno obećaju kako se nekretnine Sportskih objekata neće prodavati.

  • +10
  • +7

Skupština Grada Zagreba, 24.1.

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Na dnevnom redu su, među ostalim i prijedlozi zaključaka o prihvaćanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova za projekt rotor Remetinec, o zaduživanju Grada korištenjem ESIF kredita za energetsku učinkovitost, o davanju jamstva za kreditno zaduživanje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar te o raspodjeli sredstava za djelomično pokrivanje gubitka Kliničke bolnice Sveti Duh, Dječje bolnice Srebrnjak i Specijalne bolnice za plućne bolesti. 

Razmatrat će se i izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2018.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!