osvrt na facebooku

Škoro o zadarskom slučaju: A tko štiti curicu?!

15.10.2019 u 20:12

Bionic
Reading

'A tko štiti curicu?!', zapitao se predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svojem Facebooku u svezi zadarskog slučaja te poručio kako 'ova država treba temeljitu rekonstrukciju

Kandidat za predsjednika Miroslav Škoro na svojem je Facebooku objavio post pod naslovom 'A tko štiti curicu?!' osvrčući se na zadarski slučaj. U njemu navodi kako u 'normalnoj državi sigurnost suca ni na koj način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti' te poručuje kako ova država treba temeljitu rekonstrukciju.

'A TKO ŠTITI CURICU?!

Ministar pravosuđa objavio je da je zadarski sudac, koji je osumnjičene za višestruko silovanje maloljetnice pustio da se brane sa slobode, dobio policijsku zaštitu. U normalnoj državi sigurnost suca ni na koji način ne bi bila ugrožena zbog nezadovoljstva javnosti zato što bi osumnjičenici za ovaj teški zločin bili u pritvoru. Umjesto da maloljetna žrtva dobije zaštitu države i pravosudnog sustava, dobiva ju sudac. Ova država treba temeljitu rekonstrukciju! Vratit ćemo Hrvatsku narodu! #sadilnikada', napisao je Miroslav Škoro.