ubojstvo u lici

Sin jučer zvao policiju jer mu je netko zatukao oca; ispalo je da je on sam počinitelj, no iza svega je mučna obiteljska priča

09.07.2021 u 15:39

Bionic
Reading

Za ubojstvo Nikole Vukadinovića (52) iz Rapainog Klanca kod Brinja, koje se dogodilo u noći na četvrtak, osumnjičen je njegov 20-godišnji sin Igor

Upravo on je u ranim jutarnjim satima policiju izvijestio o tragediji koju je zatekao u prizemlju kuće, gdje je, kako je rekao policiji i prvim susjedima, pronašao mrtvog oca. No, istoga dana u popodnevnim satima priznao je ubojstvo vlastitoga oca, doznaje Jutarnji list.

Ubojstvo je počinjeno tupim predmetom kojim je mladić oca izudarao po glavi uslijed čega je preminuo na mjestu. Nakon priznanja noć je proveo u policiji te je danas točno u 15 sati priveden zamjeniku Županijske državne odvjetnice u Karlovcu gdje će biti ispitan, a potom prepraćen na Županijski sud gdje će ga ispitati sudac istrage.

Jutarnji neslužbeno doznaje da je tragediji prethodila žestoka svađa koja je prerasla u fizički obračun.

Otac je otprije poznat kao teški obiteljski nasilnik. Godinama je maltretirao suprugu koja ga je napustila i otišla na rad u Njemačku, stariju kćer koja je odselila u Senj, a onda i 20-godišnjeg Igora te njegovu mlađu, 10-godišnju sestricu, prema kojoj se Igor izrazito zaštitnički ponašao.

Očekuje se da će se daljnje pojedinosti o ovom slučaju otkriti tijekom policijske istrage.

  • +13
Ubojstvo kod Brinja Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL