očajna obitelj

Sestra nestalog mladića: Zahvalni smo za svaku korisnu informaciju, ali su se počeli javljati vidovnjaci

15.04.2019 u 12:08

Bionic
Reading

Obitelj Karla Kurtanjeka, 23-godišnjeg studenta koji je nestao 10. travnja u prijepodnevnim satima u Zagrebu je očajna. Niti oni, niti policija još nemaju nikakve konkretne informacije o nestanku

'Cijela obitelj je izvan sebe. Mami idem po doznake jer nije u stanju otići doktorici zbog svega što proživljavamo', rekla je za RTL Dorotea Kurtanjek, sestra nestalog Karla za kojim se traga već pet dana.

Karlo Kurtanjek prema posljednjim informacijama krenuo je sa zagrebačkih Vrbana na fakultet na Kennedyevom trgu u Zagrebu u prijepodnevnim satima.

'Još nemamo nikakvih informacija koje bi bile od koristi. Niti policija nam još ništa nije rekla najvjerojatnije jer ni oni ne raspolažu još nikakvim konkretnim informacijama. Uzeli su njegova oba mobitela koja je ostavio kod kuće i kompjuter kojim se koristio ne bi li ondje pronašli kakav trag', ispričala je sestra nestalog mladića te dodala kako se kao obitelj drži zajedno, osobito u ovim trenucima.

'Zahvalni smo svima koji nam žele pomoći u ovoj teškoj situaciji, ali su nam se počeli javljati i svoje usluge nuditi raznorazni ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaci i koji nam, kao, mogu pomoći, a ništa konkretno od njih nismo dobili', ispričala je kroz suze za Vijesti.hr u telefonskom razgovoru Karlova sestra Dorotea Kurtanjek.

Svi koji imaju neke informacije o Karlu mogu kontaktirati obližnju policijsku postaju ili na sljedeće telefonske brojeve: 091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157.

U trenutku nestanka Karlo je bio odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

Druga sestra, Edita, opisala je kako je Karlo u trenutku nestanka bio na biciklu mouintain bike Hercules Olpran cvenosive boje.