JEST LI IH VIDJELI?

Šest mladih ljudi nestalo u posljednjih sedam dana

02.03.2012 u 19:11

Bionic
Reading

Stigle su prve NENO novosti – glasnik Nacionalne evidencije nestalih osoba – NENO, koji objavljuje profile osoba čiji su nestanci u posljednjih sedam dana prijavljeni policiji na području Republike Hrvatske. Registriranim korisnicima, što može biti svatko tko uputi zahtjev na e-mail adresu nestali@nestali.hr, svakog će petka stizati nove informacije

Cilj je da zajedno s policijom tragamo za onima koji su se udaljili sa svojih adresa prebivališta ili slično i nisu se vratili svojim obiteljima. U pronalasku nestalih osoba iznimno je važno

odmah reagirati, stoga izdvojite minutu i pogledajte kome se sve izgubio trag u samo sedam posljednjih dana. Radi se o šest mladih ljudi. Možda baš vi nekoga prepoznate, negdje vidite i tako pomognete u pronalasku.

Ukoliko ste vidjeli osobu, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju. Svaka vaša informacija policiji može biti dragocjena!

Ivan Cvek
(24) iz Zagreba nestao je u Zagrebu 24. veljače 2012. godine. Okolnosti njegovog nestanka nisu poznate, a nestao je s adrese Bolnička 32. Visok je oko 185 cm, ima crnu kosu i smeđe oči, jače je tjelesne građe.

Mia Dragojević
(17) iz Zagreba nestala je u Zagrebu 24. veljače 2012. Otišla je u školu u sedam sati te joj se gubi svaki trag. U trenutku odlaska bila je odjevena u ljubičastu jaknu s bijelim krznom, traper hlače i ljubičaste tenisice. Visoka je oko 167 cm, ima crnu valovitu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Njezinu fotografiju policija ne posjeduje.

Daniela Nikolić (16) iz Padove nestala je u Rijeci 27. veljače 2012. Okolnosti njenog nestanka nisu poznate, a udaljila se s adrese Franje Čandeka 2. Visine je oko 170 cm, ima crnu dugu kosu i crne oči.

Branimir Fritz (33) iz Pule, s prebivalištem u Zagrebu, nestao je u Rovinju 28. veljače 2012. Okolnosti njegovog nestanka su nepoznate, a udaljio se oko 18 sati s adrese Josipa Tankovića 1. Visok je oko 163 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u zimsku jaknu sivo-plave boje, crne široke hlače ili trenirku i bijele tenisice.

Emina Mehmeti (26) iz Zagreba nestala je u Sesvetama 29. veljače 2012. S adrese prebivališta, Ivana Keleka 43, udaljila se oko 10.30 sati i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je oko 165 cm, ima crnu ravnu kosu i kestenjaste oči. Slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka sa sobom je imala tamno plavi ruksak s natpisom Champion.

Antonio Matoušek
(19) iz Virovitice, s prebivalištem u Zaprešiću, nestao je u Delnicama, 1. ožujka 2012. Za vrijeme izleta odvojio se od grupe i nije se pojavio prilikom kretanja autobusa. Visok je oko 185 cm, ima smeđu kosu.