TKO ZNA VIŠE?

Šeks: Milanović nema pojma o pravnom poretku

14.11.2013 u 19:19

Bionic
Reading

Saborski zastupnik HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je da je predsjednik Vlade Zoran Milanović danas je pokazao 'potpuno neznanje i nepoznavanje' hrvatskog pravnog poretka i 'demonstrirao još jedan bijedni pokušaj da prevari EU', što mu, kazao je, neće uspjeti.

Šeks je time novinarima u Saboru komentirao Milanovićeve riječi da je HDZ-ov prijedlog da hrvatski sudovi ne mogu odbiti izvršenje europskog uhidbenog naloga (EUN) ako Hrvatska nije prije njegova zaprimanja pokrenula kazneni postupak protiv tražene osobe 'u poplavi svakakvih prijedloga izmjena zakona, pa i Ustava, dosada nezabilježeno'.

Zoran Milanović, kao što je zorno pokazao na aktualnom satu potpuno nepoznavanje, bezosjećajnost za tegobe koje se odnose na hrvatske ljude, tako i danas na sjednici Vlade pokazao potpuno neznanje i nepoznavanje hrvatskog pravnog poretka i još jednom demonstrirao jedan svoj bijedni pokušaj da ponovno pokuša prevariti Europu, što mu neće uspjeti. Radi se o jednom toalnom neznanju i nepoznavanju i hrvatskog i europskog prava', rekao je Šeks.