MIRO BULJ NA FACEBOOKU

'Šeks ima navike još iz KPJ da se glasa po stranačkoj stezi'

  • Autor: An. S.
  • Zadnja izmjena 14.02.2016 19:20
  • Objavljeno 14.02.2016 u 19:20
Miro Bulj

Miro Bulj

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Nakon gostovanja Vladimira Šeksa u emisiji 'Nedjeljom u 2' na HRT-u, na Facebooku se oglasio saborski zastupnik Mosta Miro Bulj koji je Šeksa prozvao da ima navike koje su mu ostale još iz vremena Komunističke partije Jugoslavije (KPJ)

'Vladimir Šeks kao vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike još iz KPJ da se mora glasati po stranačkoj stezi, dok se Most nezavisnih lista ugleda na zapadne demokracije poput američkog kongresa gdje demokrati i republikanci glasaju po savjesti i vlastitim stavovima. To nije nikakva heterogenost već upotrebljavanje mozga. Osim toga, ja nisam kao on, da kad je bila pljačka hrvatske države da iznesem stav Mesića i Sanadera 'locirati, uhititi, isporučiti i procesuirati hrvatske branitelje, dok su Hrvatsku pretvorili u lovište raznih kriminalaca.

‪‎Baš zato‬, ponosan sam na sve kolege u Mostu, čiji sam dio. Vrijeme je da se lociraju, uhite, isporuče i osude oni koji su opljačkali Hrvatsku i one koji su to dozvolili, među kojima je bitnu ulogu imao Šeks. Most je kompaktniji i čvršći nego što Šeks misli, a prije svega želi', poručio je Bulj na Facebooku.

Vladimir Šeks kao vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine ima navike jos iz KPJ da se mora...

Posted by Miro Bulj on Sunday, February 14, 2016

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!