IZAZIVA SDP-OVCA

Šef Mladeži HDZ-a kao Milanović: Izađi i bori se!

23.08.2016 u 13:37

Bionic
Reading

Nakon što je HDZ jučer predstavio svoj program koji se tiče mladih, predsjednik Mladeži HDZ-a Josip Bilaver otišao je korak dalje i bacio rukavicu u lice šefu Foruma mladih SDP-a Nenadu Livunu kojeg je pozvao na sučeljavanje

'Izađi i bori se! Pozivam Nenada Livuna, predsjednika Foruma mladih SDP-a Hrvatske da odabere medij, mjesto i vrijeme za sučeljavanje. Konstruktivno sučelimo ideje, mjere i politike za mlade. Pozivam te na argumentiranu kritiku programa Biraj bolju budućnost. Cilj nam mora biti isti, bolji život za mlade u Republici Hrvatskoj', napisao je Bilaver na svom Facebook-profilu.

Korištenjem poziva 'Izađi i bori se', Bilaver je i bocnuo Livuna, s obzirom na to da je taj poziv uoči prošlih parlamentarnih izbora tadašnjem predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku odaslao predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

'Mislim da je vrijeme da izađe iz te mišje rupe u koju se sakrio. Znate onu Rundekovu pjesmu: '... Izađi i bori se, u ovom gradu...' ima mjesta ili nema mjesta. Neka izađe van i neka se konačno suoči, ne mora doći na debatu. Na kraju krajeva, ne mora ništa jer to je njegova stvar, ali me čudi da netko tko želi biti hrvatski premijer, dakle predsjednik Vlade, i snositi daleko najveću odgovornost za društveni i ekonomski razvoj, socijalno stanje, političko stanje, da se toliko skriva od konkurencije i javnosti', kazao je tada Milanović.

Sučeljavanje Karamarka i Milanovića nikada nije održano, a pitanje je hoće li i ono između Bilavera i Livuna.

Iako smo Livuna pokušali pitati hoće li se odazvati sučeljavanju, na naše pozive nije odgovarao. Livun, unatoč tome što je predsjednik Foruma mladih SDP-a, na ovim izborima nije se našao na listi Narodne koalicije.