OBERSNEL:

SDP-ova koalicija dobila je 'žuti karton'

26.05.2014 u 15:47

Bionic
Reading

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izjavio je danas da je zadovoljan rezlutatima izbora za Europski parlament u Rijeci, ali nije zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske jer je očito da je koalicija predvođena SDP-om dobila 'žuti karton' i upozorenje da nešto u politici i načinu komunikacije s građanima treba mijenjati

'I zadovoljan sam i nisam zadovoljan', rekao je Obersnel odgovarajući na novinarsko pitanje je li zadovoljan rezultatima izbora za Europski parlament.

Zadovoljan sam rezultatom u Rijeci, jer su Riječani još jednom dokazali svoju odanost socijaldemokraciji i otvorenom načinu razmišljanja. U Rijeci su rezultati naše koalicije gotovo istovjetni rezultatima na lokalnim izborima što je, mislim, najbolji rezultat u Hrvatskoj, rekao je.


'Nisam zadovoljan rezultatima na razini Hrvatske. Više je nego očito da smo dobili 'žuti karton', odnosno ozbiljno upozorenje, i da se nešto u politici i načinu komunikacije s građanima i biračima treba mijenjati', naglasio je Obersnel.

Na upit vjeruje li da se to može promijeniti, odgovorio je kako se ne bi bavio politikom kada ne bi vjerovao da se nešto može promijeniti.