POVRATAK LEGENDE

Remake kultnog Leisure Suit Larryja u lipnju

22.04.2013 u 18:56

Bionic
Reading

Najneuspješniji zavodnik u povijesti gaminga u potpuno se novom ruhu vraća na ekrane vaših osobnih računala i to za samo nekoliko mjeseci

Leisure Suit Larry iza sebe ima ček devet igara, ali i tri otkazana projekta. Prva igra pod imenom 'Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards' na tržištu se pojavila 1987. godine iz radionice studija Sierra On-Line. Već u lipnju moći ćemo zaigrati remake te igre pod jednostavnim imenom 'Leisure Suit Larry: Reloaded'.

 

Igra je u produkciji za PC, Mac i Linux platforme i stajati će simboličnih 14,99 funti.

 

Na razvoju igre radi studio 'N-Fusion Interactive' uz pomoć idejnog kreatora serijala Al Lowea i pisca scenarija Josha Mendela. Da stvar bude impresivnija, soundtrack je nanovo skladao Austin Wintory, autor soundtracka za 'Journey' koji je nominiran čak i za prestižnu Grammy nagradu.

 

Naravno, u igru će biti implementirane potpuno nove teksture visoke razlučivosti, rukom crtane pozadine i animacije te nadograđene zagonetke i lokacije.

 

 

Za sve koji ne znaju, Laisure Suit Larry je avanturistička franšiza u kojoj igrač preuzima ulogu Larryja Laffera, neuglednog djevca u četerdesetim godinama u potrazi da ugodnim ženskim društvom.