zatvorena sjednica vlade

Razriješen ravnatelj Uprave za energetsku učinkovitost u zgradarstvu

  • Autor: V. P. P./Hina
  • Zadnja izmjena 21.10.2021 12:56
  • Objavljeno 21.10.2021 u 12:56
Danijel Žamboki

Danijel Žamboki

Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice na njegov osobni zahtjev Danijela Žambokija razriješila dužnosti ravnatelja Uprave za energetsku učinkovitost u zgradarstvu, projekte i programe EU u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Banski dvori su priopćili da su istovremeno državnoj službenici Ireni Križ Šelendić dali ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave, s danom 22. listopada, do imenovanja ravnatelja Uprave temeljem provedenog postupka po natječaju, a najduže na razdoblje od šest mjeseci.

Razriješen je dio dosadašnjih članova i zamjenika članova Stalnog povjerenstva za provedbu integracije stranaca u hrvatsko društvo - Margareta Mađerić, Anica Ježić, Nikola Mažar, Ivica Preskar, Mihaela Mažuran i Jelena Pavičić Vukičević.

Novim članovima imenovani su Marija Pletikosa, Gordan Hanžek i Danijela Dolenec, a zamjenicima članova Marija Barilić, Željko Božić i Olivera Jovanović, kao predstavnici Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina te Grada Zagreba.

Vlada je usmeno izviještena o Pregledu zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2021., stoji u priopćenju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!