POLICIJA GRAĐANE MOLI ZA POMOĆ

Raskomadani muškarac bio je nepokretan ili slabo pokretan

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Splitska policija moli sve građane koji znaju da u njihovom susjedstvu žive nepokretne ili slabo pokretne osobe a koje nisu dugo vidjeli ili sumnjaju da im se nešto dogodilo da jave policiji. Naime, ispostavilo se da je osoba čije je raskomadano tijelo nađenu u moru ispred Splita, bila nepokretna ili pak slabo pokretna

Splitska policija moli sve građane koji nešto više znaju o osobi sa fotorobota čije tijelo je nađeno ispred lukobrana na Zenti da joj se jave s informacijama koje bi mogle biti bitne za razrješenje slučaja, javlja Slobodna Dalmacija.

'Pretpostavlja se da je osoba bila slabo pokretna pa se mole građani koji znaju da u njihovom susjedstvu žive nepokretne ili slabo pokretne osobe, a koje dugo nisu vidjeli ili sumnjaju da im se nešto dogodilo', da o tome izvijeste policiju, apelira Sanja Nazlić iz Odjela za informiranje PU splitsko-dalmatinske.

Ubijeni starac je bio nepokretan ili slabo pokretan što se vidi iz činjenice da je nokte na rukama njegovao i šišao, dok su mu nokti na nogama u trenutku ubojstva bili i do šest centimetara dužine.


Nesretni muškarac je bolovao od ateroskleroze - bolesti krvnih žila što se da zaključiti nakon obdukcijskog nalaza. Ubrzo će biti gotov i DNK nalaz uzet iz kosti ubijenog i tu bi policija mogla zakoračiti još jedan korak naprijed ako se DNK uzorak ubijenog 'poklopi' sa DNK-om uzetom od nekog njegovog bliskog srodnika.

Vrećice sa Žnjana u kojoj je bila potkoljenica i vrećica sa Znete u kojoj je bila glava zamotana u novinski papir su od istog materijala i iste boje. Policija metodom eliminacije utvrđuje gdje su te vrećice kupljene i kako su nabavljene, ali joj zato treba puno vremena.

Unatoč činjenici da je glava bolje očuvana od drugih dijelova tijela, nakon 15 dana boravka u vodi linije lica su se opustile i nitko ne može govoriti s kolikom je preciznošću izrađen ovaj fotorobot .

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi