čečenski vođa

Ramzan Kadirov ponovo prijeti: Nećemo stati do potpunog uništenje manifestacija sotonizma

27.11.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Čečenski vođa Ramzan Kadirov često se oglašava na Telegramu, a ne rijetko odašilje jezive i bizarne poruke vezane uz rat u Ukrajini. Tako je bilo i ovoga puta. Kadirov je napisao da je "rezultat specijalne operacije za njega potpuno uništenje manifestacija sotonizma"

'Oni koji gledaju u prošlost ne vide budućnost. Dopustite mi da malo parafraziram jedan poznati citat, jer vrlo točno opisuje naš današnji susret s braćom. Idemo samo naprijed i ništa nas neće zaustaviti', poručio je Kadirov.

Naveo je da je na sastanku Regionalnog stožera za provođenje specijalne operacije u Ukrajini razgovaralo o Položaj čečenskih postrojbi, taktički manevri, zauzimanje povoljnih položaja, pravodobno dovođenje pozadinskih rezervi i nesmetano opremanje.

'Rezultat specijalne operacije za nas je potpuno uništenje manifestacija sotonizma: sotona, bandera, nacisti. Za njih postoji mnogo definicija, ali suština je uvijek ista. Njihova prava bit je nedostatak ljudskosti, moralnih načela, širenje zlih duhova. Stoga su za nas sotonisti. Pobijediti ih naš je cilj i zadatak", napisao je Kadirov.

Čečenski predsjednik je na društvenim mrežama objavio video novog oružja i opreme koje su dobili pripadnici specijalnih jedinica Ahmat. Riječ je o oklopnim vozilima BORZ, koja su naoružana mitraljezima.