BANDIĆ U INSPEKCIJI GRADILIŠTA

Radovi na cestama gotovi do početka škole

Milan Bandić

Milan Bandić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Igor Sambolec

Nakon što se zagrebački gradonačelnik Milan Bandić vratio s hrvatske turneje i posjeta Sarajevu, organizirao je obilazak najvećih ljetnih radova na zagrebačkim prometnicama

Ležerno odjeven, sa suradnicima i novinarima ZET-ovim autobusom obilazio je Zagreb. 'Izlet' je počeo inspekcijom gradilišta u Martićevoj i Bauerovoj ulici, koje će biti puštene u promet do 28. kolovoza. Gradonačelnik uvjerava kako će do početka školske godine 7. rujna svi započeti radovi na zagrebačkim prometnicama biti završeni.

PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

Bandić kaže kako su njegove ambicije sezale preko Medvednice i prije devet godina kada je zauzeo gradonačelničku fotelju. ' Već tada je grad izdvojio sredstva za izgradnju kuća Posavljaka u Ceru', rekao je Bandić koji je Posavljake posjetio i prije nekoliko dana.

Bandić je potvrdio da u zagrebačkoj blagajni ne nedostaje sredstava. 'Ne živimo pod staklenim zvonom i kriza nas se dotiče. Projekti idu dalje. Što smo građanima obećali, to ćemo i ostvariti, jedino će rokovi biti malo pomaknuti', izjavio je Bandić za tportal.

Također je potvrdio kako cijene komunalija kao što je dogovoreno neće rasti ove ni sljedeće godine.

Otkrio nam je kako ove godine nije bio na godišnjem odmoru: 'Meni je ovo godišnji odmor. Gdje bih ja mogao dobiti ovoliko osmijeha kao ovdje', zapitao se Bandić te kategorički odbacio pomisao da godišnji odmor provede ležeći na plaži.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!