burno nakon stečaja

Bandić pred Uljanikom prijetio da će se skinuti gol, ljutiti radnici prekinuli njegovo obraćanje medijima

17.05.2019 u 13:38

Bionic
Reading

'Znam da vam neće biti drago ovo što ću vam reći, ali sad slušajte što će vam reći Bandić. Ovo je plod deala lokalnih moćnika i svih vlada dosad, a točka na I je ova vlada', rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Puli na konferenciji za novinare pred Uljanikom komentirajući sudsku odluku o proglašenju stečaja u ovom brodogradilištu

'Ja da sam gradonačelnik Hrvatske to se ne bi dogodilo. Mislio sam da će zločin nečinjenja prestati, sad sam vidio da ne prestaje. Došao sam', rekao je Bandić na pitanje zašto nije prije napravio nešto po pitanju Uljanika, donosi N1.

Najodgovornijim za ovaj slučaj smatra IDS kojega je nazvao HDZ-om na istarski način.

'Ja da sam napravio jedan promil ovoga, bio bih u Remetincu', rekao je zagrebački gradonačelnik u Puli, a potom dodao da je spreman skinuti se gol ako ne govori istinu.

Dok je razgovarao s novinarima, prišli su mu radnici Uljanika predvođeni sindikalistom Borisom Cerovcem i Samirom Hadžićem te koji su ga pitali što je spreman da ne propadne sve to.

  • +15
Milan Bandić pred Uljanikom Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

'Institucije pravne države neka rade svoj posao', poručio je Bandić te dodao:

'Dok se bave time tko kuha kavu kod mene, 35 milijardi kuna nema', rekao je napominjući kako je stvar u tome što je 3. maj kao igračka dana Vojku Obersnelu i Zlatku Komadini, a Uljanik Valteru Flegi i Borisu Miletiću 'koji se ne znaju igrati'.