LEKO JE NA POTEZU

Pupovac: HDSSB je još jednom povampirio

06.02.2015 u 17:03

Bionic
Reading

Zbog uvreda i govora mržnje HDSSB-ovog Dinka Burića na račun zastupnika, SDSS-a Milorad Pupovac neće tražiti reakciju predsjednika Sabora Josipa Leke. 'Vjerujem da predsjednika i predsjedništvo Sabora nitko ne treba na to posebno podsjećati', rekao je za tportal Pupovac

Burić je danas organizirao konferenciju za novinare nakon što je Pupovac podijelio novinarima selotejpe aludirajući na posjet Branimira Glavaša Saboru. HDSSB-ov zastupnik poimence je napao sve članove saborskog Kluba SDSS-a, a Pupovca je nazvao 'perfidnim četničkim vojvodom u pričuvi, dosljednim prikrivenim provoditeljem Miloševićeve velikosrpske politike'.


'Što ima selotejp s HDSSB-om, čovjek se pita? Kad njima selotejp tako teško pada, možete misliti kako nekim drugima on pada. Od predsjednika Sabora Leke neću tražiti ništa. Već smo navikli da nas tuku kao magarca', rekao je Pupovac.

Što se tiče optužbi da provodi Miloševićevu politiku, kaže kako je bilo mnogo onih koji ga za to optužuju, a koji su je revnosnije provodili nego što bi to mogao itko drugi.

'Uvrede da sam četnički vojvoda dobivam svaki dan na portafon svog ureda. Doživljavali smo to i u Saboru i to nas ne čudi. Čudi nas to što se HDSSB još jednom povampirio', rekao je Pupovac.

Od Burića, kaže, neće tražiti ispriku. 'To sasvim sigurno neću tražiti. Ne od ljudi koji su to u stanju izgovoriti. Moje mi dostojanstvo to ne dopušta. Sve što Burić radi, čini sebi i svojoj stranci', istaknuo je Pupovac.