gradonačelnik u ostavci

Puljak: HDZ panično traži kandidata koji će zamijeniti doktora Vicu

01.04.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak, koji je najavio da će podnijeti ostavku sljedeći tjedan, na Facebooku je objavio status s porukom političkim protivnicima iz HDZ-a

'HDZ u Splitu panično traži kandidata koji će zamijeniti doktora Vicu. Baš me zanima koji će to ugledni građanin Splita pristati da bude smokvin list za Vicu Mihanovića, kriminal i korupciju HDZ-a i koaliciju s Kerumom', napisao je Puljak na Facebooku.

Podsjetimo, Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević najavili su da će podnijeti ostavke te zatražiti od gradskih vijećnika da i oni podnesu ostavke kako bi se išlo na nove izbore i za gradonačelnika i za Gradsko vijeće. Taj su potez povukli nakon što su im koalicijski partneri otkazali suradnju zato što se Puljak ne želi odreći Ivoševića, protiv kojega je podignuta optužnica zbog prijetnje novinarki Slobodne Dalmacije.

  • +19
Split: Ivica Puljak i Bojan Ivošević najavili da će podnijeti ostavke Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Formalne ostavke gradonačelnik i njegov zamjenik uručit će sljedećeg tjedna dok drugi zamjenik Antonio Kuzmanić nastavlja voditi grad i neće sudjelovati u kampanji.

Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas