usred bijela dana

[FOTO/VIDEO] Pucnjava u Prečkom: Kod Starog Kotača propucan suvlasnik dubrovačkog noćnog kluba, policija traga za napadačem

19.05.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Zagrebačka policija izvijestila je da traga za "počiniteljem" koji je oko podneva na ulici u zagrebačkom naselju Prečko vatrenim oružjem ozlijedio muškarca

Prema prvim policijskim informacijama pucnjava i ranjavanje se dogodilo u Petrovaradinskoj ulici oko 12 sati.

Kriminalističko istraživanje i očevid su u tijeku, a za počiniteljem se traga, kažu u policiji.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, nepoznati napadač je s tri hica iz pištolja u noge upucao Alena L. (43), suvlasnika dubrovačkoga noćnoga kluba La Bombonera.

  • +11
Pucnjava u Prečkom Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Sve se odvijalo na parkiralištu poznatoga restorana Stari Kotač, a za sada nisu poznate okolnosti pod kojima je došlo do propucavanja, odnosno jesu li napadač i žrtva razgovarali prije nego je prvi na drugoga potegao oružje, ili se pak radilo o zasjedi.

Pucnjava u Prečkom Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/Pixsell

Ranjenog Alena je njegov prijatelj, inače vlasnik restorana, odvezao u bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Alen L. je inače suvlasnik noćnoga kluba La Bombonera u Dubrovniku, a više je puta istupao u medijima povodom natpisa oko kluba.

Nemili događaj u Prečkom prepričao je i jedan svjedok: 'Ja sam pogledao u čovjeka u kojeg je pucano. Poslije je malo zateturao i otišao u ovu ulicu... Čuo sam da ga je pogodio u noge. Koliko sam hitaca čuo? Jedno četiri sigurno'.

Izjava svjedoka pucnjave u Prečkom Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jutarnji list