NOĆNA DRAMA u GRUŽU

Zločin u Dubrovniku: Sin uhićen nakon što je pucao na roditelje koji se bore za život

04.06.2020 u 06:27

Bionic
Reading

Nešto prije ponoći policija je opkolila obiteljsku kuću u Postranjskoj ulici u Dubrovniku. Tamo je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao na 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su teško ozlijeđeni i prevezeni u dubrovačku bolnicu. Neslužbeno se doznaje kako je sin pucao na roditelje

Nešto prije ponoć policija je dobila dojavu te je veliki broj policajaca okupirao Gruž zbog, neslužbeno se doznaje pucnjave u obiteljskoj kući. Više osoba koje su zadobile prostrijelne rane su prebačene u bolnicu, prenosi Dubrovački dnevnik. Kako doznaju, riječ je o sinu koji je pucao na roditelje.

Otac kojega je propucao sin bio je član uprave u turističkoj agenciji koja je u suvlasništvu njega i još jedne osobe, navodi Dubrovački dnevnik, a bave se organizacijom izleta na izletničkim brodovima koji voze Elafite te jednodnodnevne izlete u okolici Dubrovnika.

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako su dvije starije osobe teško ozlijeđene i nalaze se u Intenzivnoj jedinici. Žena je zadobila teške ozljede glave, a muškarac ustrijelne rane kralježnice i torakalnog dijela.

Oglasila se i policija: 'Sinoć, 3. lipnja, u 23,05 sati u obiteljskoj kući u Postarnjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici. Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi'.

  • +12
Pokušaj ubojstva u Dubrovniku Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX