VRUĆA KUPELJ U BUDIMPEŠTI

Prostitutke na partyju top agenata osiguranja

19.05.2011 u 14:12

Bionic
Reading

Poslovna jedinica Munich Re, jednog od najvećih svjetskih reosiguravatelja, angažirala je oko 20 prostitutki za zabavu organiziranu u čast svojih najboljih djelatnika. Događaj se zbio 2007. u Budimpešti, potvrdili su njemačkom poslovnom listu Handelsblatt predstavnici tvrtke

Zabava organizirana za stotinjak djelatnika održana je u čuvenim toplicama Gellert u Budimpešti, priznala je glasnogovornica tvrtke Alexandra Klemme. Menadžer i njegov kolega iz uprave koji su organizirali zabavu napustili su tvrtku prije nego što su ostali šefovi saznali sve detalje, dodala je Klemme.

Angažirane prostitutke nosile su posebne narukvice: crvene za hostese, žute za pružateljice seksualnih usluga te bijele - rezervirane za šefove i najistaknutije agente. Gosti su prije ulaska na zabavu bili pretraženi, a zabranjeno je korištenje fotoaparata i kamera, prepričao je jedan od sudionika zabave.

Gosti su odlazili s prostitutkama do kreveta postavljenih u blizini termalnih kupelji, a prostitutke su na podlakticu potom dobile pečate zbog precizne evidencije njihovih usluga.

'Ovaj incident očito nije u skladu s pravilima i idealima iza kojih stoji naša kompanija', rekao je predstavnik tvrtke Alexander Becker. Prema njegovim riječima, istraga ovog 'incidenta' još traje, a ništa slično kasnije se nije ponovilo.

Dvojica odgovornih za zabavu napustila su tvrtku zbog njezina restrukturiranja. 'Moramo prokopati malo dublje u detalje ovog incidenta kako bismo vidjeli ima li među nama još odgovornih', rekao je Becker.

Jedinica u sastavu Munich Re bila je dio Ergo Insurance Grupe, koja se bavi prodajom polica životnih osiguranja i osiguranja imovine.

Osiguravatelji povremeno nagrađuju svoje vrhunske agente raskošnim zabavama na luksuznim lokacijama. Agenti su samostalni djelatnici koji putem ugovora zarađuju proviziju od prodaje. Ergo Grupa ima 22.460 takvih agenata u svijetu.