SEKS ZA DVOJKU

Profesor je seksualno iskoristio maloljetnog učenika

21.12.2012 u 15:32

Bionic
Reading

Profesor makarske srednje škole koji je jučer uhićen zbog spolnog odnosa s učenikom danas je suspendiran s posla, a protiv njega je podignuta kaznena zbog zlouporabe položaja i seksualnog iskorištavanja maloljetnika

Nakon što ga je policija ispitala, profesor Srednje škole fra Andrija Kačić Miošić zadržan je u pritvoru. Danas bi ga trebali ispitati tužitelji Županijskog državnog odvjetništva u Splitu.

Protiv profesora kojeg je učenik oralno zadovoljavao da bi dobio prolaznu ocjenu iz njegovog predmeta podignuta je kaznena prijava za zlouporabu položaja te seksualno iskorištavanje maloljetnika.

Učenik s kojim je profesor imao seksualne odnose u vrijeme odnosa je bio maloljetan. Neslužbeno se doznaje da su se odnosi događali lani u travnju, kada je učenik bio maloljetan. Također neslužbeno, doznaje se da se učenik požalio školskoj psihologici, te joj je priču o maltretiranju potvrdio snimcima, nakon čega je psihologica pozvala ravnatelja, a on o svemu obavijestio policiju, koja je sutradan prije nastave ispred škole uhitila profesora.