ZNALI ZA ZLOČIN

Privedena i trojica prijatelja mladog ubojice iz Čiste Velike

27.03.2017 u 09:40

Bionic
Reading

Policija ima pune ruke posla s rekonstrukcijom kretanja 19-godišnjaka kojeg se sumnjiči da jeu subotu u Čistoj Velikom ubio oca i majku. U međuvremenu je ustanovljeno da su za počinjeni zločin znali i njegovi prijatelji jer policija zbog neprijavljivanja kaznenog djela istražuje jednog 17-godišnjaka, 18-godišnjaka i 20-godišnjaka koji su privedeni

Provodi se kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom 17-godišnjakom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela.

U tijeku su i sve druge mjere i radnje u cilju prikupljanja svih raspoloživih činjenica i dokaza za ovo kriminalističko istraživanje, koje se provodi u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku, kažu u Ministarstvu unutarnjih poslova. Portal sibenik.in javlja kako je u trenutku kada je u ranim poslijepodnevnim satima subote T.Š. u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku, s njim je bio još jedan mladić i on je također jučer uhićen, zajedno s još dvojicom prijatelja koji su znali da je Šunjerga ubio majku, a par sati kasnije i oca, ali nisu to prijavili policiji.

 

  • +8
Čista Velika: U kući pronađeno tijelo specijalca Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Podsjetimo, jučer je oko 11.15 u obiteljskoj kući u mjestu Čista Velika nađen mrtav 45-godišnji pripadnik Specijalne jedinice policije Split.

Nakon potrage za njegovom suprugom i sinom, u nedjelju poslijepodne  je na širem području Čiste Velike u osobnom automobilu pronađeno je tijelo ženske osobe. Ispostavilo se da su ubijeni dan ranije, najprije majka, a potom i otac. 19-godišnji sin ubijenih supružnika nestao je te je za njim pokrenuta policijska potjera.  Policija je pozvala građane da im pomognu te da dojave ako uoče Mercedes E klase kojim je 19-godišnjak pobjegao.

Zasjede i informacije dobivene s terena uredile su plodom, jer je osumnjičeni nešto prije 19 sati uhićen na području Tribunja.