ROBNA RAZMJENA JE IN

Prirodna pasta za zube proputovala svijet i stekla brojne pristaše!

09.04.2014 u 11:58

Bionic
Reading

King Julio je potpuno prirodna pasta za zube hrvatskog podrijetla koja je postala toliko popularna da njezin stvoritelj teško može pribaviti količine koje se traže. No, za vjerne čitatelje ModeKomode osigurao je dvije teglice koje možete osvojiti u našem giveaway-u.


Često se pitamo što sve unosimo u sebe, kakvu hranu jedemo, od kud ta hrana dolazi, čime je sve špricana i sl.? No, koliko ste puta promislili što se sve krije u pasti koju neprestano rabite i po nekoliko puta dnevno? Odlučite li se dati priliku potpuno King Juliu, za takva pitanja više nema mjesta. Pitate se zašto?

King Julio je prijatelj Vaših i svojih zubi i kao takav se brine da su svi sastojci vrhunske kvalitete. Trenutačno u ponudi King Julio Herbariuma postoje dva okusa. Prvi pod nazivom Royal Fresh sastoji se od zelene gline, krede, neem praha, malo himalajske kamene soli, biljnog glicerina, te spoja eteričnih ulja eukaliptusa, mente i grejpa.



Smiroslava
je bijela pasta i više estetski raspoložena prema vašem umivaoniku. Sastoji se od bijele gline, krede, himalajske soli, biljnog glicerina, te spoja eteričnih ulja eukaliptusa, komorača i kadulje.

Točno ono što Vaši zubi trebaju za ugodan i mirišljiv početak dana!

Radni proces stvaranja prirodne paste za zube
Dokaz da je King Julio porazio je sve mjetne paste za zube



Dobar glas daleko se čuje. A koliko su ljubitelji King Julia zadovoljni njime dokazuju fotografije koje gotovo svakodnevno, iz svih krajeva svijeta, stižu u Juliov virtualni sandučić.

photo: privatni album

E sad, kako doći do svoje teglice?

Svakako puno lakše ako imate kakvu robnu razmjenu negoli novac.

Što dati zauzvrat?

King Julio ne voli novce, novci potiču lijenost kod ljudi! Do sada je King Julio pasta bila isključivo poklon prijateljima jer je jako teško definirati cijenu s obzirom na količinu volje i ljubavi koje ovi entuzijasti ulažu u svoje male teglice.Pa je tako King Julio zauzvrat dobivao razna dobra - domaće lješnjake, orahe, bademe, limune, naranče, začinsko i ljekovito bilje ili tople kolače - bilo što što nema prodajnu etiketu na sebi! No, King Julio, osim na principu robne razmjene, radi i na principu donacija pošto mu trebaju sirovine koje se koriste u izradi paste Preporučena donacija jednu teglicu je 35 kuna, ali nemojte se ustručavati ako želite dati manje, a ni ako želite dati više! Ako dajete više - dajete mu poticaj, a on će se uvijek potruditi iznenaditi vas lijepim poklonima i novim okusima!

Narudžbe se primaju putem inbox-a na facebook stranici King Julio ili mailom na kingjulioherbarium@gmail.com

Za sve informacije o donacijama i razmjeni pregledajte fotke u albumima!

King Julio osigurao je dvije teglice, jedna je Royal Fresh, a druga Smiroslava (koju sam i sama probala i jedino što mogu reći jest da je od sada pa nadalje King Julio jedini i istinski prijatelj mojih zubi) za sve vas vjerne čitatelje, a objavu potražite na fejsu ModeKomode

Za sve vas koji želite u živo vidjeti i okusiti King Julia posjetite mali sajam Velikih stvari