POLICIJA TRAŽI POMOĆ

Prepoznajete li ovo troje razbojnika?

23.11.2013 u 15:34

Razbojnici

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mup RH

Bionic
Reading

Zagrebačka policija još jednom je objavila fotografije nepoznatih razbojnika koje u odvojenim slučajevima tereti za pljačke banaka, benzinske postaje i poslovnica za otkup plemenitih metala. Policija moli građane da ako imaju korisne podatke o tim događajima ili muškarcima s fotografija, obavijeste najbližu policijsku postaju, jave se na telefona 192 ili e-mailom zagrebacka@policija.hr

Jednog kriminalca, piše Dnevnik.hr, policija tereti da je naoružan počinio dva razbojništva u poslovnicama banke, lani u studenom na Aveniji Dubrava i u veljači ove godine u Sesvetama. Riječ je o muškarcu u dobi od 35 do 40 godina, visine 170 do 175 centimetara, mršavije do srednje tjelesne građe, upalih obraza, smeđih očiju i kraće riđe brade. Njegove fotografije s nadzornih kamera objavljene su pod nazivom 'Banka'.

Zbog oružanog razbojništva na benzinskoj postaji, počinjenog u rujnu ove godine u Škorpikovoj ulici, policija traži muškarca starog u dobi od 50 do 55 godina, visine oko 175 centimetara, mršave tjelesne građe. U vrijeme razbojstva bio je odjeven u plavu jaknu s bijelim logom i plave traperice, a na sebi je imao plavu vunenu kapu i sunčane naočale. Njegove fotografije objavljene su pod nazivom 'Benzinska postaja'.

Još jednog muškarca policija traži zbog sumnje da je lani u prosincu, u Ulici Alberta Fortica, te svibnju prošle i u veljači ove godine u ulici Ivane Brlić Mažuranić, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojstva nad zaposlenicama u poslovnicama za otkup plemenitih metala.

Riječ je o muškarcu u dobi između 35 i 45 godina, visine oko 190 centimetara, jače tjelesne građe, okruglog lica, tamnije puti i kraće smeđe kose. Nosio je jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače te crne tenisice Adidas. Fotografije tog počinitelja s nadzornih kamera objavljene su pod nazivom 'Poslovnica za otkup plemenitih metala'.