TRAGIČAN KRAJ

Preminuo mladić (22) izboden na sestrinu vjenčanju

25.08.2013 u 09:58

Bionic
Reading

Ante K. (22) iz Bajnica nedaleko Dugog Rata preminuo je jutros u splitskoj bolnici od uboda nožem koje mu je zadao Danijel J. (20) iz Podstrane u subotu u 5.30 sati ispred narodnjačkog kluba na Mertojaku u Splitu

Liječnici su dva puta oživljavali i tri sata operirali mladića Antu K. (22) iz Bajnica nedaleko od Dugog Rata, no tijelo nije izdržalo. Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđeni u klubu slavio sestrino vjenčanje s obitelji i prijateljima, pišu 24 sata

Pomozite nam! Zovite policiju! Zovite Hitnu!, zapomagali su u suzama potreseno prijatelji i obitelj u noći na subotu ispred kluba Paganini u Splitu.

- Posvađali su se još u klubu, a redari su ih zatim obojicu izbacili na cestu - kazali su očevici. No okršaj se nastavio ispred kluba. Danijel je izvukao nož i brutalno tri puta izbo Antu. Kada je ovaj pao na zemlju, napadač je sjeo u auto parkiran kod kluba i pobjegao.

Žrtvu je ostavio da leži u lokvi krvi. Ozlijedio mu je vitalne organe i arterije. Nakon petnaestak minuta stigla je Hitna pomoć. Shrvani prijatelji i članovi obitelji bespomoćno su gledali kako liječnici nepomično tijelo ukrcavaju u vozilo.

Danas je obitelj trebala, nakon sinoćnjeg pira, imati veliko slavlje i ručak s prijateljima i rodbinom.