nema ozlijeđenih

Veliki požar u pogonu C.I.O.S.-a na zagrebačkom Jankomiru gasi 30-ak vatrogasnih vozila

01.05.2017 u 22:16

  • +11

Požar na zagrebačkom Jankomiru

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Bionic
Reading

Oko 20.30 sati unutar pogona C.I.O.S. grupe na Jankomiru izbio je veliki požar. Trideset vatrogasnih vozila poslano je na gašenje velikog požara, dok je Policijska uprava potvrdila da nema ozlijeđenih

'Intervencija je u tijeku, ne znamo detaljnije što se tamo događa. Previše gori, ali što točno gori, ne znamo', rekli su Hini u dežurnom operativnom dežurstvu. Očekuju da će gašenje trajati čitavu noć, dok je Policijska uprava zagrebačka (PUZ), potvrdila da zasad nema ozlijeđenih 

Požar je prouzročio i ogroman dim koji se vidi u zapadnom dijelu grada te na području Novog Zagreba. Očekuju da će gašenje trajati čitavu noć.

Oglasio se i zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Navode da su na intervenciji Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, službenici Policijske uprave zagrebačke, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo 'Andrija Štampar' i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Intervencija je u tijeku, a uzrok požara znati će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid, poručili su iz Ureda.

Tvrtka C.I.O.S. bavi se prikupljanjem i preraddom industrijskog otpad na zagrebačkom Jankomiru.

Ovo nije prvi put da gori u tvrtkama C.I.O.S. grupe. Podsjetimo, požar u C.I.O.S-u izbio je i u kolovozu 2015. godine kada je izgorjela sitno sprešana plastika.

 Ako imate fotografije požara pošaljite ih na vijesti@tportal.hr