POČETAK ŠKOLE

Poruka ministra Mornara učenicima, nastavnicima i roditeljima

05.09.2014 u 18:14

Bionic
Reading

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar uputio je učenicima, nastavnicima i roditeljima poruku u povodu početka nove školske godine u kojoj ističe kako vjeruje da će se, pred novim izazovima i promjenama, svi međusobno podupirati u njihovoj provedbi

'Dragi učenici, poštovani učitelji i nastavnici, u ponedjeljak počinje nova školska godina. Pred nama su novi izazovi i promjene u čijoj će provedbi, vjerujem, ovo ministarstvo imati podršku učenika, njihovih roditelja, učitelja, nastavnika i ravnatelja škola, kao što će i svi oni imati svu moguću podršku ministarstva', stoji u poruci ministra Mornara.

Ministar je poželio svim učenicima da im školski trenutci proteknu u veselju, međusobnom uvažavanju i prijateljstvu te da, spoznavši važnost obrazovanja kao temelja uspješne budućnosti, kako osobne tako i društva u cjelini, marljivo i odgovorno ispunjavaju školske obveze.

Nastavnike je ministar Mornar pak zamolio da, unatoč teškim vremenima, svoj posao nastave raditi samoprijegorno, odgovorno i s ljubavlju, kao što su to radili oduvijek.

Posebnu dobrodošlicu izrazio je prvašićima koji će u ponedjeljak, 8. rujna, prvi put sjesti u školske klupe. Ministar Mornar zamolio je prvašiće da posebnu pažnju posvete ponašanju u prometu, a ostale sudionike prometa pozvao je na poseban oprez.