BRUTALNA TUČNJAVA U ZAGREBU

Pomogao napadnutom Kinezu pa umro

16.08.2010 u 13:53

Bionic
Reading

Šezdesetogodišnji muškarac preminuo je sinoć u Domagojevoj ulici u Zagrebu, nakon što je priskočio u pomoć svom zetu kojega su napala dvojica muškaraca, najvjerojatnije njegova braća, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ)

Naime, jučer u 23.50 sati u zgradi u Domagojevoj ulici na Medveščaku dvojica muškaraca (1973. i 1978), pretpostavlja se braća, napala su 27-godišnjeg muškarca, Kineza, hrvatskog državljanina, i nanijeli mu teške tjelesne ozljede.

Neslužbeno se doznaje da su svi oni živjeli u istoj zgradi te da je do svađe i tučnjave došlo u stubištu stambene zgrade i u dizalu. Viku je u stubištu čula supruga napadnutog 27-godišnjeg L. C. te mu je u pomoć došao njezin 60-godišnji otac, kojeg su dvojica napadača također ozlijedila.

Nakon prestanka svađe i tučnjave, 27-godišnjak, njegova supruga i 60-godišnji tast vratili su se stan i pozvali policiju. Do dolaska policije u stan, 60-godišnjaku je pozlilo i na mjestu je preminuo, a dvojica napadača pronađena su i odvedena u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.

Teško ozlijeđenom 27-godišnjaku liječnička je pomoć pružena u kliničkoj bolnici Merkur.

Policija okolnosti događaja još istražuje, kao i smrt 60-godišnjaka. Po prvim informacijama, liječnici Hitne pomoći prvim pregledom nisu vidjeli nikakve vanjske ozljede na tijelu preminulog muškarca.