GEAR GAJBA

Pomahnitali fan napravio komoru za Gears of War

07.02.2011 u 11:18

Bionic
Reading

Znate onu staru: 'Nisi fan dok ne napraviš hangar'? Ne? Vrijeme je da je naučite

Mislite da ste vi fan neke igre? E, pa niste ni blizu sve dok ne poduzmete nešto poput ovog momka. Naime, zagriženi obožavatelj Gears of Wara iz Sjedinjenih Država (tko bi rekao, je l' da?) napravio je pravi mali hangar za igranje svoje omiljene igre. U njemu se, naime, nalazi osam Xboxa 360, isto toliko velikih HD LCD televizora, replike naoružanja iz igre, klima-uređaj i frižider za hlađenje pića.

 

 Divota

 

Najbolja stvar vezana uz ovaj bizarluk je to što autor dotičnu abominaciju planira prodati. Nije nam do kraja jasno tko će nabaviti kamion koji će tu stvar odvući iz njegovog dvorišta (da ne govorimo o opasnom psu koji je čuva) i još mu platiti za to. Ipak, znajući kakvih luđaka ima na našem divnom planetiću, dajemo joj dva do tri tjedna prije nego što se proda.

 

To samo dokazuje da neki ljudi vole mačo dvoboje motornim pilama, pretenciozno kopiranje Space Marinaca iz Warhammera 40k i marinaca iz Starcrafta (koji su pak inspirirani 40k marincima) te sve muževne stvari koje idu uz to. Tko će to kupiti, pojma nemamo. Jedino što možemo reći autoru je: Sretno ti bilo, frajeru.

 

Woohoo!