SUMNJA NA PROVALE

Policija traži vašu pomoć: Prepoznajete li ovog muškarca?

16.08.2018 u 14:17

Bionic
Reading

Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska istražuje nekoliko teških krađa i provala u obiteljske kuće na području Bjelovara, a u vezu s tim dovode muškarca starog između 25 i 30 godina čiji crtež su objavili i zamolili pomoć građana u njegovu identificiranju

Policijska postaja Bjelovar provodi kriminalističko istraživanje nekoliko kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u obiteljske kuće na području Bjelovara. S ciljem identifikacije nepoznate muške osobe koja se dovodi u vezu sa počinjenjem ovih kaznenih djela, a koja je u dva navrata viđena na području Trojstvenog Markovca, izrađen je njezin foto crtež.

Do sada prikupljenim obavijestima utvrđeno je da se radi o osobi starosti od 25-30 godina, jače tjelesne građe, visine oko 180 cm svjetlo smeđe kraće kose s malim brčićima , bio je odjeven u bijelu pripijenu majicu kratkih rukava te kratke sive hlače.

Policija moli građane da ukoliko raspolažu sa korisnim informacijama koje bi doprinijele utvrđivanju identiteta nepoznatog počinitelja, iste dojave na telefon 192 ili osobno u Policijsku postaju Bjelovar.