pljačke trgovina

Policija traži razbojnika. Jeste li ga vidjeli?

07.08.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Policija je od građana putem medija zatražila pomoć u pronalasku osobe s fotografije. Riječ je o počinitelju drske krađe koja se dogodila u ponedjeljak 15. svibnja oko 21 sat u ulici Gjalskog u Zagrebu. Počinitelj se dovodi i u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenog i u petak 14. srpnja 2017. oko 11.30 sati, u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina, gdje je također otuđio novac.

Radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, a u vrijeme počinjenja drske krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme počinjenja razbojništva nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže. 

Policija moli sve građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili  im se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.