UVJET, 16 GODINA

Policija poziva učenike: Prijavite se i postanite pripadnici prometne jedinice mladeži

16.05.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Općinom Vela Luka, Općinom Lumbarda, Općinom Smokvica i Općinom Blato i ove godine organizira prijem učenika i studenata u Prometnu jedinicu mladeži koji će tijekom ljetnih mjeseci provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na prometnicama Dubrovnika i otoka Korčule

Kako javlja policija pripadnik prometne jedinice mladeži može biti učenik srednje škole s najmanje 16 godina života ili student.

Za prijavu su potrebni slijedeći dokumenti:

  • zamolba s kraćim životopisom (obavezan broj telefona)
  • potvrda o redovitom školovanju
  • potvrda liječnika obiteljske medicine
  • preslika svjedodžbe zadnjeg završenog razreda, za studente preslika indeksa

Uz preslike navedenih dokumenata potrebno je na uvid donijeti i originale Zamolbe se zaprimaju u razdoblju od 20. do 24. svibnja 2019. godine od 8 do 16 sati, u Službi policije Policijske uprave dubrovačko - neretvanske, na adresi dr. Ante Starčevića 13., Dubrovnik za područje Dubrovnika i u Policijsku postaju Korčula, na adresu Ulica 57 br. 2, Korčula za područje otoka Korčule (bivša zgrada T-COM-a).

Zainteresirani kandidati dužni su osobno donijeti potrebne dokumente. Sve informacije mogu se dobiti na telefon 443-132 i 443-051.

  • +4
Prometna policija Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic