strava u okiću

Policija otkrila uzrok stravične prometne nesreće nedaleko od Karlovca: Svemu je kumovala brzina...

17.12.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Dvoje je ljudi poginulo, dvoje teško stradalo, a jedna se djevojka bori za život. Tragična je bilanca teške prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 14.45 sati na državnoj cesti u Okiću kod Karlovca

Na mjestu događaja smrtno je stradao 58-godišnji vozač i putnik iz njegovog vozila star 56 godina, dok je dvoje putnika iz tog vozila (65-godišnjak i 19-godišnjak) teško ozlijeđeno, a 20-godišnjakinja teško ozlijeđena ozljedama opasnim po život, priopćila je Policijska uprava karlovačka na svojim službenim stranicama.

Stravična prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 14.45 sati na državnoj cesti u Okiću, nedaleko Karlovca.

Zbog brzine u zavoju i stanja na kolniku nadzor nad upravljačem automobila slovenskih registarskih oznaka izgubio je 58-godišnji vozač. Prešao je na suportni kolnički trak i udario u teretnjak zagrebačkih registracija kojim je upravljao 40-godišnjak.

Automobil se odbio i potom udario u drugi osobni automobil austrijskih registracijskih oznaka koji je odbačen u zaštitnu odbojnu ogradu, a kojim je upravljao 53-godišnjak.

Na mjestu nesreće poginuo je 58-godišnji vozač i putnik iz njegova automobila star 56 godina, dok je dvoje putnika iz tog vozila (65-godišnjak i 19-godišnjak) teško ozlijeđeno, a 20-godišnjakinja teško ozlijeđena ozljedama opasnim po život.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, a policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja dodatnih okolnosti nastanka ove prometne nesreće.