VRIJEĐAO I UDARAO POLICAJCE

Policija ga uhvatila pijanog u vožnji, a nakon toga je krenuo show

21.01.2019 u 13:19

Bionic
Reading

Da je i ovaj vikend na cestama bilo onih koji se nisu mogli kontrolirati pokazuje i slučaj iz Petrinje, gdje je jedan pijani vozač, nakon što je uhvaćen u pijanog vožnji, svoj bijes iskalio na policiji

U ranim jutarnjim satima (oko 4:40) u nedjelju policijski službenici su prilikom kontrole prometa na Trgu dr. Franje Tuđmana u Petrinji zaustavili osobni automobil sisačkih registracija, kojim je upravljao 31-godišnji muškarac.

Nakon što su mu policijski službenici alkotestiranjem utvrdili 1,73 promila alkohola te mu rekli da s njima pođe u policijsku postaju, vozač je počeo vikati i vrijeđati policajce, koji su ga uz primjenu sredstava prisile uhitili. 'U policijskoj postaji je nastavio s nasilnim ponašanjem i pružanjem otpora te je prilikom smještaja u posebnu prostoriju jednog policijskog službenika udario te ga ozlijedio, dok je drugoga pokušao udariti', priopćili su iz sisačko-moslavačke policije.

Zbog počinjenog kaznenog djela prisila prema službenoj osobi osumnjičeni 31-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, a nadležnom sudu će zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv njega biti podnijet optužni prijedlog, stoji u priopćenju.