POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Pokušao je opljačkati banku u Zagrebu. Prepoznajete li ga?

29.03.2017 u 12:45

Bionic
Reading

Policija je objavila fotografije muškarca koji je početkom veljače opljačkao banku te mole građane da im dojave ukoliko prepoznaju muškarca sa fotografija

'U utorak, 7. veljače 2017. oko 14.40 sati u Zagrebu, Heinzelova, nepoznati je počinitelj u poslovnici banke počinio pokušaj razbojništva. Nakon što je ušao u poslovnicu banke, prišao je zaštitaru u ruci držeći zasad nepoznati predmet, prijeteći zatražio novac te zamahnuo predmetom prema zaštitaru.

Zaštitar je nad njim uporabio tjelesnu snagu, a počinitelj je pobjegao iz poslovnice banke ništa ne otuđivši. Nepoznati je počinitelj starosti oko 30-40 godina, visine oko 180 cm i srednje tjelesne građe.

U vrijeme počinjenja kaznenog djela na glavi je nosio sivu vunenu kapu, odjeven u prsluk sivo-crne boje, ispod plavu majicu s kapuljačom, plave traperice, obuven u tamne tenisice, a prijetio je nepoznatim predmetom.

Policija moli građane da ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili  se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.