GOLIJADA NA STANOVIMA

Pogledajte kako su Zadar i Rijeka zabili osam komada

11.09.2011 u 23:55

Bionic
Reading

Zadar i Rijeka odigrali su vrlo efikasnu utakmicu na Stanovima, zabivši po četiri pogotka svaki. Više od 1.500 gledatelja zaista je moglo uživati u toj utakmici

Zaista lijepu i sadržajnu utakmicu odigrali su nogometaši Zadra i Rijeke u 7. kolu MAXtv Prve lige. Osam golova, po četiri u svakoj mreži i niz dobrih poteza vidjelo je više od 1.500 ljubitelja nogometa na Stanovima, a neki od pogodaka itekako zaslužuju špicu sportskih pregleda diljem svijeta.

Rijeka je povela s 1:0, pa je Zadar okrenuo na 2:1, gosti su do 11. minute već izjednačili na 2:2, a do poluvremena su ponovno domaćini bili u vodstvu. Kad su Zadrani zabili za 4:2 početkom drugog poluvremena činilo se da je pitanje pobjednika riješeno, no prvo je Čaval turno golom s 25 metara smanjio na 3:4, a onda je i Gutierez poravnao na konačnih 4:4. U cijeloj priči valja naglasiti da je domaći napadač Santini zabio čak tri komada.

Kako je to izgledalo u Zadru i kakvu su sadržajnu utakmicu odigrali Zadrani i Riječani svakako pogledajte u kratkoj snimci. Ima se što vidjeti!