UMALO POPIO BATINe

[VIDEO] Pogledajte kako je drčni navijač Ekvadora izbacio iz takta domaćine na tribini

20.11.2022 u 23:27

Bionic
Reading

Navijač Katara objavio je na društvenim mrežama snimku koja je ubrzo postala viralna, jer se na njoj vidi kako navijač Ekvadora provocira domaćine, gestikulirajući rukom da im nikakvo bogatstvo ne može osigurati pobjedu protiv njegove reprezentacije

Navijač Ekvadora nije se mogao kontrolirati nakon drugog zgoditka, te je zaneseno slavio u neprijateljskom okruženju. Neraspoloženi navijači Katara na to su se dodatno narogušili, te su se neki upustili i u verbalni obračun s razdraganim Ekvadorijancem. Na koncu je on ipak sjeo i primirio se, što su mnogi naknadno itekako pozdravili na društvenim mrežama, nagađajući što mu se sve moglo dogoditi da je ustrajao u provokaciji. Ukratko - 'pojeo bi ga mrak'.

Ipak, na koncu je došlo do geste koja je oduševila nogometni svijet: dvojica navijača protivničkih timova u poluvremenu su snimili zajednički video, a Peter iz Ekvadora objasnio je da je njegov narod strastven, naglasio da sport zbližava ljude i zahvalio domaćinima Svjetskog nogometnog prvenstva na gostoprimstvu.