NE MOŽE BEZ KOCKICA

Pogledajte kakav je outfit predsjednica odabrala za večeru u Bruxsellesu

11.07.2018 u 18:52

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u Bruxellesu na samitu NATO-a, a na svom je Facebooku uoči radne večere koja počinje neposredno pred utakmicu Hrvatske i Engleske objavila fotografiju navijačkog outfita

'Dragi naši Vatreni, nažalost večeras ne mogu biti s vama osobno, ali biti ću svim srcem u svakoj sekundi utakmice. Igrajte večeras najljepše i najbolje što možete, igrajte za Hrvatsku, Hrvatski narod i sve Hrvatske navijače. Sretno i vidimo se u Finalu!!!!', napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku.

Ranije danas požalila se kako će za vrijeme utakmice biti na radnoj večeri, ali je poručila da će naći načina da 'nekako nosi nacionalne boje'.

'Mislim da ne bi baš bilo u redu da nosim dres, no bit će sa mnom, pokraj mene, i bit će načina da pokažem i kroz nekakav fizički element potporu našem timu, da smo s njima, ovoga puta ne na utakmici, ali u srcu', rekla je Kolinda Grabar-Kitarović koja je na Facebooku pokazala outfit za večeras, crveni komplet upotpunjen maramom s uzrokom kockica.

Predsjednica RH Grabar-Kitarović u loži sa Šukerom, Infantinom i Medvedevim Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednica je danas u Bruxellesu iskoristila priliku te je personalizirani dres hrvatske nogometne reprezentacije poklonila i predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trumpu, ali i britanskoj premijerki Theresi May.

Hrvatsku reprezentaciju s tribina će večeras bodriti predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

  • +5
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici Hrvatska - Danska Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX