SPREMNI ZA SPLIT

Pogledajte Čopov hat-trick i najavu derbija iz 'modrog' kuta

17.02.2013 u 21:00

Bionic
Reading

Dinamo se, nakon poraza od Osijeka u odgođenoj utakmici 19. kola prošlog vikenda, pred svojim navijačima predstavio u posve drugačijem izdanju, a na svojoj je to koži osjetila Rijeka. Dinamo je slavio s uvjerljivih 4:1

'Modri' su na solidno ispunjenom Maksimiru, s kojeg je prihod išao malenoj Osječanki Eni Šarac za liječnje od teške bolesti, pregazili Rijeku. Već nakon 25 minuta igre bilo je 3:0, nakon čega je svima bilo jasno da rezultatske neizvjesnosti nema. Jurčićeva je momčad došla u vodstvo već u sedmoj minuti a strijelac je bio Ivan Krstanović.

U 22. minuti Sammir je prekrasno proigrao Duju Čopa, koji je poentirao pokraj Mancea, a isti se igrač, nakon što je Arijan Ademi izborio za jednu loptu, poentirao za visokih i uvjerljivih 3:0.

Tribina.hr

Uključite se i vi u raspravu oko ove i drugih tema – registrirajte se na Tribina.hr, informirajte se o vlastitoj reputaciji i sudjelujte u stvaranju sadržaja novog domaćeg nogometnog communityja!


Čop je svoju veliku večer potvrdio i u 50. minuti, kada je nakon ubačaja iz kuta i asistencije Jerka Leke, zabio svoj prvi hat-trick u Dinamovom dresu.

Naravno, intenzitet Dinamove igre nakon takvog vodstva malo je popustio, pa su i gosti iz Rijeke uspjeli povezati nekoliko akcija, a u 62. minuti Leon Benko ublažio je poraz od Dinama.

Ovom pobjedom Dinamo je 'odgovorio' Hajduku za njihovu prezentaciju u Koprivnici, pa sljedeće nedjelje, od 18 sati na Poljudu, možemo očekivati pravi i dopadljivi nogometni derbi dva najveća hrvatska kluba.