vozači ljuti na gradonačelnika

Podvožnjak na Škorpikovoj u Zagrebu lani je obnovljen, a sada je ponovno poplavljen. 'Bravo Bandiću, opet plivamo'

28.07.2019 u 22:21

Bionic
Reading

Podvožnjak na Škorpikovoj ulici u Zagrebu, koji je prošle godine obnovljen kako ne bi završio pod vodom svaki put kad padne kiša, u nedjelju je zbog kiše ponovno završio pod vodom, što je izazvalo negodovanje vozača

Riječ je o podvožnjaku na križanju Škorpikove i Aleje Bologne, na zapadnom ulazu u Zagreb, zbog čije je obnove prošloga ljeta kroz cijeli taj dio grada bio otežan promet. Tada su ugrađena nova okna i cijevi šireg profila, a nakon obnove podvožnjak je u promet pustio gradonačelnik Milan Bandić, piše 24sata.

No, jučerašnja kiša pokazala je da taj dio Škorpikove i dalje ima problema, ponovno je bio pod vodom, na što su se na društvenim mrežama požalili vozači, a objavljeno je i nekoliko videa u facebook grupi Gajnice jučer, danas, sutra.

Članovi grupe nisu štedjeli kritike na račun gradonačelnika Bandića, ali su si i dali oduška kroz humor. 'Bravo Bandiću, fino sređena Škorpikova. Opet plivamo' i 'Kad budu izbori onda ga se sjetite', neki su od komentara na račun gradonačelnika, a bilo je i duhovitih poput onog 'I onda neka netko kaže kako Zagreb zapad nema bazene'.

  • +10
Dio Škorpikove i podvožnjak prema Aleji Bologne zatvoreni zbog radova 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL